Contact gegevens

GasthuisZusters Antwerpen
T.a.v. Talentbeheer
Sint-Vincentiusstraat 20
2018 Antwerpen

Tel. 03 443 42 50

studentenjobs(at)gza.be

Routebeschrijving

Komt u vanuit het noorden via de A12 of de E19?

Volg op de Antwerpse de richting Gent/Brussel tot aan afrit 3 (Borgerhout). Sla rechtsaf en rijd de Plantin en Moretuslei in. Na 1 km gaat u linksaf. Dit is de Van Den Nestlei. U rijdt onder de spoorweg en blijft de weg volgen (Belgiëlei).  Na 500 m neemt u rechts de Lange Leemstraat. De Sint-Vincentiusstraat ligt op 200 m aan uw linkerkant. Omwille van het éénrichtingsverkeer, neemt u de eerste straat scherp naar links (Isabellalei). Neem vervolgens de eerste straat rechts en draai bij de volgende straat opnieuw rechts.

Komt u vanuit de kempen of Limburg via de E313 of de E34?

Neem op de E313 afrit 17 (Borgerhout) richting Antwerpen-centrum. Sla linksaf naar de Noordersingel. Volg deze 1 km en sla dan rechtsaf de Plantin en Moretuslei in. Na 1 km gaat u linksaf. Dit is de Van Den Nestlei. U rijdt onder de spoorweg en blijft de weg volgen (Belgiëlei).  Na 500 m neemt u rechts de Lange Leemstraat. De Sint-Vincentiusstraat ligt op 200 m aan uw linkerkant. Omwille van het éénrichtingsverkeer, neemt u de eerste straat scherp naar links (Isabellalei). Neem vervolgens de eerste straat rechts en draai bij de volgende straat opnieuw rechts.

Komt u vanuit het zuiden via de E19?

Vanaf de E19 bereikt u Antwerpen via de Craybeckxtunnel. Rij de stad in tot het Koning Albertpark. Rij rond het park en laat het links naast u liggen. U gaat dus rechtsaf en vervolgens linksaf. Rechtdoor ligt nu de Mechelsesteenweg. Op de Mechelsesteenweg neemt u de eerste straat rechts (de Sint-Thomasstraat) en slaat u meteen links de Sint-Vincentiusstraat in.  

Komt u vanuit het zuiden via de A12?

Volg de borden naar Ring Antwerpen/Brugge/Gent/Antwerpen-centrum. U bereikt Antwerpen via de Amerkalei. Vervolg uw weg naar de Britse Lei. Sla op de Britse Lei rechtsaf, naar de Mechelsesteenweg. Op de Mechelsesteenweg draait u na 800 m linksaf de Sint-Thomasstraat in en neemt u links meteen de Sint-Vincentiusstraat. 

Komt u vanuit Oost- of West-Vlaanderen via de E17?

Volg de E17 tot op de R1. Op de R1 neemt u afrit 14 (Kiel) richting Antwerpen-centrum/A12/Boom/Hoboken. Houd links aan bij de splitsing om verder te gaan naar A112 en voeg in op de A112. Vervolg van daaruit de weg naar de Britse Lei. Sla op de Britse Lei rechtsaf, naar de Mechelsesteenweg. Na 800 m draait u linksaf de Sint-Thomasstraat in en neemt u links meteen de Sint-Vincentiusstraat.

Ander vervoersmiddel?

Wenst u graag een aangepaste routebeschrijving naar één van onze campussen? Klik dan op de naam van de campus in de kaart. U komt zo terecht op de Google map.
Klik vervolgens op de knop "Routebeschrijving"(1) . Hier kunt u, door op één van de pictogrammen (2) te klikken, kiezen welk soort vervoer u wenst te nemen (auto, openbaar vervoer, fiets, te voet).
Geef in invulveld "A" uw vertrekplaats in en klik vervolgens op de blauwe knop "ROUTEBESCHRIJVING" (3).

Om uw terugreis te plannen verandert u de vertrekplaats en bestemming door op de knop met de pijltjes te klikken (4).